(06) 159 - 65 - 336

Over tennisschool Joosten

' Plezier in de trainingen is de sleutel tot succes '

Over Tennisschool Joosten

Organisatie, missie en visie

Tennisschool Joosten geeft momenteel training op tennisvereniging Vego en Ugchelen in de gemeente Apeldoorn. Tennisschool Joosten biedt diverse diensten aan op de vereniging. Van het geven van tennisles, tot het begeleiden bij wedstrijden. Ik vind het belangrijk dat de tennisschool verbonden is met de tennisvereniging en dat er een clubtrainer als aanspreekpunt is.

Ik vind het belangrijk dat mensen succesbelevingen hebben op ieder niveau, of je nou een recreatieve speler bent of competitief gericht. Eigen successen geven plezier, voldoening en motivatie om door te gaan. Iedere speler heeft zijn eigen doel en Tennisschool Joosten past zijn trainingen daar op aan. De tennisschool kijkt ook naar de persoonlijke kwaliteiten en speeleigenschappen, want iedereen heeft andere aanwijzingen nodig om tot zijn succes te komen. Het gaat niet alleen om het technische aspect van tennis, maar ook om al die andere dingen die bij tennis komen kijken die het spelletje ook zo mooi maken. Denk hierbij aan de tactiek en het fysieke en mentale deel van tennis. Ik wil deze verschillende aspecten terugbrengen in de trainingen en vind het ook belangrijk om de trainingen uitdagend en vernieuwend te laten zijn.

Ik hoop dat ik mijn enthousiasme over kan dragen op mijn leerlingen en dat we samen plezier beleven aan het tennis.

DSC0716-scaled.jpg
Tv-epe-foto-3-scaled.jpg

Over Joey Joosten

Mijn naam is Joey Joosten en ik ben 24 jaar oud. Mijn grote passie is tennis en daar ben ik van jongs af aan al in aanraking mee gekomen. Als jongetje van zeven jaar ontdekte ik de sport en was ik direct om. Vanaf mijn veertiende hielp ik Apeldoornse tennistrainers al bij de lessen voor jonge kinderen (tenniskids). Ik vond het zo leuk dat ik besloot daarmee door te gaan en haalde dus mijn tennislerarenopleiding bij de KNLTB. Ik heb een lange tijd op verschillende parken les gegeven en ben sinds 2020 mijn eigen tennisschool begonnen. Ik vind het belangrijk om bij te blijven wat betreft de nieuwe ontwikkelingen in tennis en volg hier ook (PO)cursussen voor.

Wil jij graag beginnen met tennis?

Schrijf je dan snel in.

Ons Team

Trainer
Op Vego en Ugchelen

@tennisschooljoosten

Volg ons ook op Instagram